Min ŠKODA

Få meget mere ud af din bil ved en GRATIS digital opgradering

Kom forbi Autocentralen og få en gratis digital opgradering af din bil. Hos Autocentralen kan du få installeret MinŠKODA gratis i de fleste Škoda modeller produceret fra 2008 og frem.

MinŠKODA er en onlineforbindelse mellem dig og din bil på din smartphone. Den gør det muligt at se detaljer omkring din bil, bl.a. din bils placering og tilstand. Derudover kan du se køredata på dine tidligere køreture og du kan samtidig nemt kontakte dit værksted via appens besked-funktion. Den er bindeleddet imellem dig og din bil, det er også derfor vi har skabt en unik app til ŠKODA: MinSkoda.

Det er gratis at få MinŠKODA installeret i din bil, og på din mobiltelefon. Du kan få MinŠKODA installeret næste gang du besøger dit lokale værksted, eller ved at kontakte os idag.

 

 

 

 

Med MinŠKODA kan du:

 • Altid se lokationen på din bil
 • Tjekke om din bil har nogle systemfejl
 • Tjekke brændstofmængden i din bil
 • Booke tid til service
 • Få et overblik over din bils kørte ture
 • Få hjælp af vejhjælp
 • Du kan forbinde appen med en række partner-apps som f.eks. EasyPark
 • Du kan finde din nærmeste forhandler eller servicepartner og se værkstedets åbningstider
 • Du kan læse nyheder og/eller se videoer af fra din bilforhandler
 • Du kan se dine biler i garagen
 • MinŠKODA holder dit værksted opdateret på din bils tilstand, så de altid er klædt bedst muligt på til at hjælpe dig, når du booker tid til service eller reparation. 

Hvordan fungerer MinŠKODA?

MinŠKODA er en helt ny teknologi, der kan forbinde din bil og din smartphone – helt GRATIS. Det er et lille stik, som vi installerer i din bil. Stikket forbinder din bil med din smartphone via din mærke app. Hent MinŠKODA appen for din bil. 

Du kan nu holde øje med din bil og få hjælp fra din servicepartner ved behov. Det er let og gratis at få installeret MinŠKODA når du er på værksted. MinŠKODA kan installeres i næsten alle biler der er fra 2008 og nyere. Du kan selv bestemme om du vil have sat den i med det samme, eller vente indtil dit næste værkstedsbesøg. Vi tilbyder at installere MinŠKODA  helt gratis, så tøv ikke med at booke tid.

Hvis du ikke går og tænker på, hvornår din bil skal til service, så klarer MinŠKODA også det – du vil få en besked når tiden er ved at være inde til at booke tid, så du hele tiden kan køre rundt i en sikker bil.

 


d0cd324f-7215-43f1-a804-3f3d85ebd14d_637659176603309917.jpg

 

 

Er uheldet ude, og du har brug for hjælp, er det altid muligt at kalde på assistance via appen. Hvis din bil ikke kan køre længere kan du også tilkalde vejhjælp. Begynder dine advarselslamper i bilen at lyse, kan du nemt blive guidet til det nærmeste autoriseret værksted.

Hvis du har nogle spørgsmål angående MinŠKODA, kan vi kontaktes på dette link.