Årets mest solgte elbil som kampagnemodel

Škoda føjer en bil mere til rækken af kampagnemodeller. Det er intet mindre end årets mest solgte elbil i Danmark i 2022, der nu fås som Škoda Enyaq 80 Premium med ekstra meget udstyr til en pris fra 420.995 kr.

Škoda Enyaq iV blev årets mest solgte elbil i Danmark i 2022, og efter et par år på det danske marked lancerer Škoda nu en kampagnemodel.

Škoda Enyaq 80 Premium har de velkendte specifikationer med en elmotor på 204 hk/310 Nm, et batteri på 82 kWh (77 kWh netto), lynopladning på en halv time (10-80 %) med 135 kW DC og en rækkevidde på op til 537 km (WLTP) på et fuldt opladet batteri. Men som kampagnemodel er en af danskernes favoritbiler også ladet med ekstra meget udstyr.

Således har Škoda Enyaq 80 Premium bl.a. adaptiv fartpilot og Travel Assist, hvor sidstnævnte kombinerer forskellige assistentsystemer med data fra navigationsanlægget og holder øje med sving og fartgrænser og tilpasser farten på forhånd.

Ligeledes er der fuld automatik, når fuld LED Matrix-forlygterne med 24 LED-pærer og fjernlysassistent konstant tilpasser lyset til kørselsforholdene, så føreren kan køre med fjernlys hele tiden uden at blænde andre i trafikken.

Kampagnemodellen har desuden Drive Mode Select med valg af kørestil og Side Assist, som advarer mod bagfrakommende biler ved overhaling.

Blackline-pakke med sort styling

Udstyrslisten hos Škoda Enyaq 80 Premium fortsætter med en parade af komfort- og sikkerhedsudstyr. F.eks. har den 2-eget multifunktionslæderrat med varme, 3-zonet Climatronic-klimaanlæg, elektrisk justerbart førersæde med memory, el-bagklap med virtuel pedal, Phone Box med trådløs opladning, nøglefri betjening, træthedsregistrering og anhængerforberedelse.

Som familiebil på el er der tænkt på små og store bagsædepassagerer, for udstyret omfatter også elektrisk børnelås i bagdøre, Sunset - mørktonede ruder bag, integrerede solskærme i bagdørene samt 230V-stik og to USB-C-porte bag på midterkonsollen.

Enyaq 80 Premium koster fra 420.995 kr., og kan bestilles hos Škoda-forhandlerne, så længe lager haves. Vil man samtidig give den et ekstra sportsligt touch, kan man tilvælge en Blackline-pakke med sort grill, sorte spejlkapper og sorte emblemer på bagklappen. Den koster 2.795 kr. ekskl. montering.

Flere kampagnemodeller hos Škoda-forhandlerne

Er man på udkig efter en mindre familiebil end Enyaq 80 Premium, har Škoda-forhandlerne også andre attraktive kampagnemodeller. Apropos Blackline kan man fortsat få Scala Blackline og Kamiq Blackline, der har bl.a. 16" Hoedus Aero-alufælge, 3-eget sportsmultifunktionslæderrat, Drive Mode Select, Easy Start – fjernbetjent centrallås med start/stopknap, trådløs opladning af mobiltelefon, Bolero-radio med 8" touchskærm, Apple CarPlay, Climatronic-klimaanlæg med 2 zoner og Sunset – mørktonede ruder bag. Desuden har modellerne bl.a. kølergrill, sidespejle og designdetaljer på for- og bagkofanger i sort.

Scala Blackline og Kamiq Blackline fås fra henholdsvis 234.995 kr. og 249.995 kr.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk